perjantai 8. toukokuuta 2015

SUMMER 2015 BUCKET LIST

Kesä lähestyy jo uhkaavaa vauhtia... tai niin haluun uskoa vaikka ei siltä tunnu kun pihalle katselee. Mulla ei tänä kesänä oo poikkeuksellisesti ollenkaan lomaa ja töitä paiskin hiki hatussa, mutta silti ajattelin pienen listan koota mitä kesällä haluun tehdä. Vähän olin alkuun skeptinen tällasen listan tekemiseen, koska liika suunnittelu (ainakin mun tapauksessa) harvemmin on kannattavaa...


♥  Uusien bikinien hankinta! Oikeesti tää pitäis tehdä jo nyt, ennen kuin kaupoista loppuu kaikki koot. Mä en oo sellainen ihminen että ostaisin joka vuosi itselleni uudet bikinit ja aina ihmettelenkin kun monet hankkii kesän aikana useitakin yksilöitä. Nyt kuitenkin tekis mieli ostaa jotkut uudet värikkäät biksut!

Rannalle Mars! Sitten kun uudet bikinit hankkii niin tietysti pitää myös rannalle suunnata. Jos siis säät vaan sallii! Viime vuonna en tainnut rannalle eksyä Suomessa kertaakaan, joten jos sitten tänä kesänä. 

Juhlatunnelmaa laivalla! Mulla olis tiedossa yks vähän siisti reissu loppuvuodella ja sen takia muut reissailut taitaa jäädä väliin (pakko nimittäin alkaa säästämään rahaa!), mutta risteilemään haluisin kyllä lähteä. Täytyy kattoa jos saisin kavereita houkuteltua mukaan ;)

Magnum Helsinki! Tänäkin vuonna Magnum Helsinki jäätelöbaari saapuu Vanhalle (23.5.-28.6.) ja pakko taas käydä luomassa oma herkkujätski! Viime vuonna tulin takas Suomeen päivän sen jälkeen kun kyseinen  "tapahtuma" päättyi ja jäi vähän harmittamaan.

Grilli kuumaksi! Mua harmittaa aivan vietävästi kun meillä ei parvekkeella saa grillata, mutta ajattelin että voisin ovelasti tehdä vierailuja kavereiden luokse makkarapaketti kainalossa :D


Huvittelua Linnanmäellä! Siitä on jo pari vuotta kun oon lintsillä viimeks käynyt. Vaikka en pystykkään nykyään käymään monissa laitteissa ilman että tulee huono olo, niin Kingi olis ainakin käytävä testaamassa... Ja ainahan on vaihtoehtona että käy koko päivän vaan vuoristoradassa, joka on ihan paras ;)

Vaniljamunkkeja namskis! Toivottavasti saan töistä edes vähän vapaata että pääsen edes pariksi päiväksi Raumalle. Siellä otan samantien suunnaksi Kontion kahvilan ja tilaan itselleni vaniljamunkin ja jonkun limun siihen seuraksi!

Terdeilyä! Jos säät sallii, niin terassille on suunnattava nauttimaan kylmää siideriä tai valkkaria! Muutama vuosi sitten istuskeltiin paljon Storyvillen terdellä ja sinne vois taas pitkästä aikaa suunnata...

Uusiin paikkoihin tutustumista! Täällä Helsingissä olis muutama paikka missä oon miettinyt jo pidemmän aikaa että haluaisin käydä. Nyt voisinkin itseasiassa luvata että vihdoin suuntaan Mattolaiturille skumpalle (en ymmärrä miten en oo vielä käynyt tuolla kun äitikin jo useasti kavereidensa kanssa?!?!), Skifferiin pitsalle ja kahvikupposelle Cafe Regattaan.



Puistojumppaa! Haluaisin ihan mielettömästi kokeilla joogaa... En kylläkään tiedä onko se liian rauhallinen laji mulle :D

Marjoja, herneitä ja jätskiä! Eli siis herkuttelua kesän herkuilla :D

Kesän päätös Blockfesteissä! Elokuun viimeisenä viikonloppuna suuntaan Tampereelle Blockfesteille ja ne tuleekin varmasti olemaan jonkinnäköinen kesän lopetus! On muuten aivan sairaan siistiä että tänä vuonna mun ihana pikkusiskokin on täys-ikäinen joten voi vaikka kerrankin suunnata festareilta jatkoillekkin ;)

Sellasia suunnitelmia kesälle 2015!

2 kommenttia:

  1. Stadiumis oli aika kivoi bikeitä kun viimeks vilkasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo mäki taisin just siel viimeks katella et siel oli ihan kivoja! Pitää ens viikol ku tulee palkka ni suunnata sinne :D

      Poista