tiistai 26. tammikuuta 2016

Shopping

Mulla olisi aivan järkyttävä määrä luonnoksissa kaikkia meidän reissu-aiheisia postauksia, mutta ennen kuin todenteolla käyn niiden kimppuun, niin voisin esitellä mun jenkeistä tekemät ostokset. Osan näistä te jo näittekin edellisen postauksen asukuvissa, mutta tässä olisi.

Victoria's Secretillä oli joulun jäljiltä kunnon alet meneillään ja täytyy myöntää että VS:ssä tuli käytyä useaampaankin kertaa sekä Vegasissa että Losissa. Mukaan tarttui ihan kiitettävä määrä alusvaatteita sekä niiden lisäksi vielä yöpaita Not a morning person tekstillä. Kuulemma kuvastaa tuo lause mua. Losissa Käytiin myös katsomassa Lakersien korismatsia ja sieltä mukaan tarttui joukkueen pipo. Se oli oikeastaan ihan hyvä ostos, koska sillä on ollut aika paljon käyttöä täällä Suomessa.

Las Vegasista oli pakko ostaa kunnon turistikrääsää, eli tuollainen punainen muki Las Vegas tekstillä. Britneyn residencyn (onks tälle mitään fiksua suomenkielistä sanaa, mulla ei tuu mieleen?) ajan Planet Hollywoodissa on myös Britney Spearsin oma fanikauppa, ja arvatkaa vaan olisinko voinut ostaa sieltä vaikka kaiken. Lopulta päädyin kuitenkin hankkimaan itselleni vain uuden kahvikupin. Ja tietysti myös ihan itse konsertista oli pakko hankkia tuo ohjelmakirjaen, vaikka ne onkin aika turhia nykypäivänä. Mutta ajattelen sen aina niin että ne on kuitenkin ihan kivoja muistoja keikoista.

Sitten vähän pientä sälää, elikkäs Forever 21:stä lähti matkaan nyt jo useasti käytössä ollut ihana kultainen kaulakoru, hopeiset korvikset sekä sivellinsetti. Noita siveltimiä en oo vielä ehtinyt testaamaan, mutta veikaan että ne on aika perus-settiä. Kosmetiikkaa ostin sen verran että Victorias Secretiltä aivan ihanan tuoksuisen Snow Mint bodymistin, Oslon lentokentältä aika extempores mun lemppari YSL ripsarin sekä Sephoralta yhden huulipunan, jota en muistanut tähän kuvata.

Mulla oli reissuun lähtiessä ostoslistalla oikeastaa vain kaksi juttua: Niken lenkkarit ja uusi laukku. No mitään kivoja lenkkareita en löytänyt, joten niiden hankkiminen jääköön seuraavalle reissulle, mutta uuden laukun sentään itselleni ostin. Olin jo jonkin aikaa miettinyt että ehkä haluaisin ostaa Michael Korsin Jet Set käsilaukun ja kun Vegasin Kors liikeessä myyjä mulle takahuoneesta kiikutti alennuksessa olevan laukun, niin kyllä se tietysti mukaani lähti. Täytyy myöntää että hetken aikaa siinä jahkailin että ostanko vai en, koska olin aikaisemmin katsonut isompaa kokoa. Tää mun laukku siis on pienenpi versio siitä minkä alkuun halusin, mutta lopulta totesin että tän kokoista laukkuahan mä oikeesti kaipaan.

Sitten vielä pari vaatetta. Vasemmalla Forever 21:sestä ihana musta pitsitunika. Oi vitsit odotan jo kesää, että voin vaan hengailla pihalla tuo ylläni. Mulla kävi aika hyvä tuuri sen suhteen, että bongasin tunikan mallinuken päältä ja kuumeisesti sitten aloin etsimään noita ympäri liikettä. No eihän niitä sitten missään tietystikkään ollut, mutta onneksi tuo mallinuken päällä ollut oli oikean kokoinen ja sain sen sitten mukaani. Keskimmäinen paita on myös forever 21:sestä ja se näkyikin päällä edellisessä postauksessa. Viimeisenä oikealla on American Apparelista ostettu musta mekko. Tuota mekkoa pohdiskelin myös hetken aikaa sovituskopissa, koska se on tosi avonainen ja siellä on pakko pitää alla esim. bandeauta. Tän mekon suhteen kävin oikeesti pientä kamppailua pääni sisällä, koska musta tää oli tosi kiva ja vähän erilainen, mutta sitten mietin että tuunko tätä missään oikeesti pitämään. Ja kun tää ei ollut halvimmasta päästä oleva mekko :D Mutta lopulta se kuitenki päätyi mun ostoskoriin ja ihan hyvä niin.  

Näiden lisäksi ostin myös yhden hyvin suuren heräteostoksen, josta en saanut mitään fiksua kuvaa. Forever 21:sen alerekissä roikkui nimittäin joulun jäljiltä kaikkia pyjamia ja olo-asuja ja niiden joukossa yksi poro-haalari! Siis sellainen fleece-kangasta oleva eläin-haalari, jossa hupussa poron sarvet. Ihan läpällä kiikutin sen haalarin mukaani sovituskoppiin ja arvatkaapa vaan lähtikö se sitten mukaan. Mutta siis se on oikeesti aivan älyttömän mukava päällä ja oonkin siinä vaan hengaillut kotona.

Sellasia juttuja lähti mukaan tällä kertaa. Vähän jäi harmittamaan se etten löytänyt mitään kivoja lenkkareita, mutta onneksi näillä näkymin seuraava reissu tuonne Atlantin toiselle puolelle on jo vähän reilu parin kuukauden päästä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti